Мнение на Михаела


Мнение за курса на тенисистката Михаела

 

На първо място искам да благодаря на господин Гешанов за отделеното време и усилия. Лично за мен курсът беше едно интересно и полезно занимание. В него аз не само научих много ценни неща, които ще ми помогнат в спорта, но получих и съвети, които ще ме подтикват да вървя напред в живота си.

Благодарение на господин Гешанов вече се чувствам по-сигурна и по-смела. Защото от него разбрах как, например, да контролирам емоциите си, как да дишам правилно, как да се развивам и да мисля в много посоки. Също така, самовнушението, различните видове вода и някои много малки тънкости ще ми помогнат да разгърна напълно потенциала си на тенис корта, което е много важно за мен.

Отново той ми помогна да разбера, че животът ми не е само тенис. Да, избрала съм именно този път в живота, но това не значи, че трябва да съм като кон с капаци. Трябва да имаме очи за истински важните и ценностни неща в живота, да събираме информация и да се развиваме във всестранни области, като по този начин подпомагаме основното нещо, с което сме се захванали.

Още веднъж благодаря за всичко!

2 май 2018